Uw reacties

Als moderne professionele logopediepraktijk willen wij ook op het internet zichtbaar maken waar wij en onze praktijk voor staan.
Kijk eens verder op onze website en laat ons weten wat u ervan vindt!

Bent u tevreden over de behandeling? Vertel het ons en anderen.
Voldeed de logopedie of coaching niet aan uw verwachtingen?  Vertel het niet alleen aan anderen maar vooral aan ons!

rina.van.duffelen@stemconsult.nl   marjan.oosterbaan@stemconsult.nl  

                       

Wendy schreef:

Wat zijn wij blij dat we contact hebben gezocht met logopedie voor onze dochter.Zij durfde niet bij vriendinnetjes van school te spelen, want “hun pappa en mamma verstaan mij niet, mamma”.
Nu kan ze de r, de sch en de g wel goed zeggen en is ze regelmatig bij vriendinnetjes thuis te vinden.    
 “Nu snappen ze tenminste wat ik bedoel, mam!”

Succes ermee, en heel erg bedankt!

 

Claudia schreef:

Hallo mijn naam is Claudia ik had al enige jaren last van stem problemen , de ene dag ging het beter als de andere dag. De artsen hier in de omgeving konden niet zeggen wat het was en bleven adviseren om logopedie te doen, twee maal geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Het laatste half jaar werden de klachten erger en was ik moeilijk te verstaan en had zelf zoiets van pfffff ik weet effe niet meer wat ik er aan kan doen en merkte ook aan mezelf dat ik soms ook gefrustreerd werd als ik weer eens niet uit mijn worden kwam en me eigen moeilijk verstaanbaar kon maken.Op een dag was ik bezig met een EHBO dienst op een evenement en daar kwam ik Frans Bauer tegen, heel leuk en ik wilde een handtekening gaan vragen aan hem , maar er kwam weinig geluid uit. Hij zei toen “ ik ga jou helpen” , en ik begon een beetje schaapachtig te lachen en dacht huh? Maar hij gaf mij het nummer van Marjan Oosterbaan en moest haar bellen van Frans want zij kon mij vast en zeker hiervan afhelpen. Ik heb hem ook beloofd dit te doen , en de volgende dag ook gelijk Marjan gebeld en het verhaal uitgelegd hoe het was. Zij stelde wat vragen, ik moest een paar dingen doen met mijn stem , en zij dacht te weten wat het was en adviseerde mij om naar dokter Langeveld k.n.o. arts Leiden te gaan. Nu was ik natuurlijk heel sceptisch na vele ziekenhuis bezoeken en k.n.o. artsen al gezien te hebben , maar goed me gevoel zei baadt het niet schaadt het niet. Drie weken terug ben ik bij deze arts geweest en ik moet zeggen dat ik Marjan en Frans zoooooo ontzettend dankbaar ben , de arts wist binnen 5 minuten wat er aan scheelde en er was ook iets aan te doen : ik heb een verkramping aan mijn stembanden en er wordt Botox geïnjecteerd en eigenlijk de zelfde avond kon ik al weer redelijk normaal communiceren en me zelf verstaanbaar maken.Ik ben nu drie weken verder en mijn stem is bijna weer helemaal terug , ik ben hier zo ontzettend blij mee, is niet in woorden uit te drukken, dus bij deze Marjan en Frans Bauer natuurlijk mijn dank is groot hiervoor

Elja schreef:

“Ik ben CARA patiënte en heb het laatste jaar toenemende last van taai slijm bovenin mijn luchtpijp, waardoor een verstikkend gevoel ontstaat. Diverse kuren verminderen het probleem tijdelijk, en neusverkoudheden die veelal tot bronchitis leidden werden aangepakt met antibiotica en soms prednison. De flutter, een apparaatje waarmee trillingen in de luchtwegen d.m.v. blazen ervoor zorgen dat slijm los getrild wordt helpt mij enkel  bij minder ernstige kortademigheid.De logopediste reikte mij het glazen buisje voor de Bubbling Therapy aan waarmee ik intensief ging oefenen. Na 11 dagen was het verstikkende gevoel bovenin mijn luchtpijp al verdwenen en kon ik de hoeveelheid oefeningen wat verminderen.Nu ik steeds makkelijker slijm op kan hoesten oefen ik nog maar 3x per dag 2minuten. Bij een hogere luchtvochtigheid neemt mijn slijmproductie en kortademigheid toe. Naast het opvoeren van de medicatie neemt ook de oefentijd voor het bubbelen toe met als gevolg : slijm wordt daadwerkelijk opgehoest!”